TERNAT - 30ste keer Midzomer Wambeek

C21

TERNAT - 30ste keer Midzomer Wambeek

79917ef3-9ebd-412e-bb7e-8aeadbcda72c
 

 1993 – 2023, Midzomer Wambeek viert dit jaar z’n 30steverjaardag! En dat doen ze met de nodige toeters en bellen! Tijdens het eerste weekend van Augustus staat wambeekopnieuw op z’n kop! 

 

Tijdens de corona-periode heeft VZW Midzomer zich noodgedwongen geheroriënteerd en zijn ze gestart met de organisatie van zomerbar “De Wei Van Wammek”. Een zeer geslaagd en gesmaakt initiatief dat op zeer veel bijval kon rekenen van zowel de gemeenschap als het gemeentebestuur. De organisatie van zowel het dorpsfeest als de zomerbar lopen intussen vlotjes naast elkaar en vloeien ook vaak samen. De organisatie van de zomerbar verzekerd ook deels het voortbestaan van het Midzomer dorpsfeest.

 

Op vrijdagavond organiseren wij opnieuw onze bekende schuimparty met massa’s schuim en op het podium tiktoksensatie “Michael Amani”. Een topentertainer die het schuim als sneeuw voor de zon zal laten smelten. 5napback, Voltage, Manuals, Afbraakwerken Dj Hex & Dj Kaaprisun vullen de affiche verder aan. 

 

Op zaterdag komt de keizer van het Vlaamse lied naar Wambeek. Niemand minder dan Christoff zal op zaterdagavond zijn allergrootste hits brengen op het Midzomer podium. Na Christoff ontvangen wij ook Les Truttes met de Goldeneye Show, Dj F.R.A.N.K. met een speciale 90’s set, Dj Joost bekend van o.a. Discotheek Dibango te Merchtem en de Zebedeüs New Wave parties en Kevin Palmers vervolledigen de affiche. 

 

Op zondag kan iedereen opnieuw heerlijke mosselen komen eten tijdens ons traditioneel mosselrestaurant. Vanaf 11u30 tot 14u30 ontvangen wij jullie graag in onze tent. 

 

Na het nuttigen van heerlijke mosselen kan er op de Pol De Montstraat en het kerkplein gesnuisterd worden op onze rommelmarkt! 

 

Vanaf 12u00 worden er over ons de Midzomer weideverschillende activiteiten georganiseerd. Zo kan je een springkasteel-hindernissenparcours bedwingen van maar liefst 18 meter lang, samen een potje voetballen in onze levensgrote kicker, de golven bedwingen op een surfsimulator en nog zoveel meer. 

 

Na het mosselrestaurant gaat er in de grote tent een authentieke “Thé Dansant” van start om 16u00. Met de mooiste nummer uit de-tijd-van-toen. 

 

Na onze Thé Dansant betreed “Club Kamiel” ons podium nog en sluit Dj Joost het weekend af. 

 

De opbrengsten van deze editie zullen gebruikt worden om VZW Kruikenburg, VZW Zonnelied en VZW Congkreet te steunen. 

 

Alle informatie kunnen jullie vinden via onze social me

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jul 2023
Guido van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 29 mei 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 14 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 14 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 12 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 04 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 02 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 01 mei 2024

archief