ROCK TERNAT MAAKT ZICH KLAAR VOOR EEN DERDE EDITIE!

C21

ROCK TERNAT MAAKT ZICH KLAAR VOOR EEN DERDE EDITIE!

Fdf4bf79-16a3-4df6-b9f8-3c1b9c54106f
 
Ed502794-d0b7-4111-b0a3-d355d37bfeca
 
Bca3c59a-afab-495c-b6d2-0dac0f4c8f0d
 

ROCK TERNAT MAAKT ZICH KLAAR VOOR EEN DERDE EDITIE!

Het is zover! Op ons festivalterrein aan het Sportcentrum is de opbouw van Rock Ternat 2023 gestart! Dit weekend, op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus, vieren we de derde editie van ons herboren festival.

TICKETS
Tickets vind je op onze website www.rockternat.be. Dagtickets voor vrijdag kosten 35 euro, voor zaterdag 45 euro. Voor een combiticket betaal je 65 euro.
De voorverkoop stopt vrijdagavond om 17 uur. Daarna koop je enkel nog tickets aan de kassa voor een kleine meerprijs. Er zijn nog wat tickets beschikbaar, maar na twee uitverkochte edities wacht je best niet meer te lang!
 
VRIJDAG
Mayorga
Hairbaby
K's Choice
Black Box Revelation
Double D & Eva De Roo
 
ZATERDAG
Bat Eyes
Meltheads
S10
DIRK.
Blackwave.
Daan
Goose
Metropolitans
 
BELEVING
Naast een geweldige affiche, zetten we opnieuw in op een optimale festivalbeleving. Laat je onder handen nemen door de make-up artists van La Vie En Rose voor een flawless festival look. Kom genieten van de cabaretfanfare en de benen van Schoon Vertier. En voor mini fuif maxi pret, is La Grande Boite niet te missen. De kleinste discotheek ter wereld!
Heb je zelf ook ambitie om op een podium te staan? Passeer dan even langs de Noise Gate container, neem die gitaar of drumstok in de hand en leef je uit!
Je kan je ook dit jaar terugtrekken in onze gezellige Horta secret garden voor een hapje en een drankje.

ETEN EN DRINKEN
Op ons terrein zal je kunnen smullen van de penne van Kamiel, pad thai en ander lekkers van Thai Cuisine, pita met een twist van Pitzilla, not-your-average-burger van Jean-Bon est Bon, durum en falafel van Mr Pitta en frietjes van ‘t Snacksken. Voor elk wat wils! Ook voor de veggies onder ons!
Frisse dranken vind je aan onze togen. Voor een specialleke kan je terecht bij de drankstand van Curieuzegeuze, voor Geuze in alle smaken of Jurgmeister voor heerlijke cock- en mocktails. Ook dit jaar werkt het festival met herbruikbare bekers.

ROCK TERNAT APP
Betalen op het festival doe je met de Rock Ternat App, powered by anyKrowd. De app is te downloaden in de Google Play Store of Apple Store en makkelijk in gebruik. Maak een account aan, laad een bedrag op en ga rechtstreeks naar de bar.
 
MOBILITEIT
In samenspraak met de gemeente is er een speciaal circulatieplan opgesteld om het verkeer in goede banen te leiden. Er is parkeergelegenheid in de buurt (betalend) of aan het station (gratis), maar meer nog roepen het gemeentebestuur en de organisatie op om met de fiets te komen. Je kunt je fiets achterlaten in de gratis beveiligde Argenta fietsenstalling voor 1200 fietsen, op wandelafstand van het festivalterrein.

ONLINE
Volg alle nieuwtjes op de voet in de Rock Ternat App, website, Instagram en Facebook.
   
Rock Ternat is een jaarlijks muziekfestival in de gemeente Ternat dat na een stilte van 7 jaar sinds 2021 zijn plaats terug inneemt tussen de Belgische muziekfestivals. We brengen een mix van rock, pop en dance met de nadruk op Belgische artiesten, zegt Lotte Van Gestel (voorzitter)
Foto copyright Annita De Raes 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 aug 2023
Guido van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 14 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 14 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 12 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 04 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 02 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 01 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 26 apr 2024

archief