Website met alle nieuws over KFC WAMBEEK

C21

Website met alle nieuws over KFC WAMBEEK

Editiepajot_ternat_kfc_wambeek
Repro Ludo Van Der Cammen.
 

Deze week is in de Ternatse deelgemeente Wambeek een vernieuwde versie van www.fansitekfcwambeek.be  online gekomen. Sinds het verdwijnen van de officiële site, intussen al meer dan een jaar geleden, is deze website op dit moment nog steeds de enige site van voetbalclub KFC Wambeek dat voetbalt in eerste provinciale.

“De vernieuwde website bevat heel wat informatie over de A-kern en de reeks waarin ze spelen, vrij uniek voor een voetbalploeg op provinciaal niveau”, zegt webmaster Nick Massagé. “Zo kan je voor elke speler afzonderlijk statistieken bekijken: het aantal selecties, het aantal keren in de basis, het aantal doelpunten, gele en rode kaarten,. Zowel de totale cijfers als voor elke wedstrijd afzonderlijk. Verder ook heel wat statistieken over de reeks eerste provinciale zelf.”

Net als de voorbije seizoenen zal de site ook dit jaar weer snel up-to-date zijn en kunnen de bezoekers opnieuw rekenen op een snelle verslaggeving, alsook op foto's van elke wedstrijd. Tevens een snelle berichtgeving van eventuele blessures, schorsingen, afgelastingen, transfers en andere nieuwsberichten. Enkele dagen voor elke wedstrijd verschijnt er een voorbeschouwing.

Men kan ook kosteloos meespelen met de pronostiek en zo kans maken op een voetbaltraining (shirt + lange broek). In die pronostiek kan men wekelijks een gokje wagen op de uitslag van alle wedstrijden in de reeks, zodat dit dus ook leuk voor fans van andere clubs (of neutrale supporters) om mee te spelen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jul 2009
Ludo Van Der Cammen
Ludo Van Der Cammen
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 10 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Guido Van Cauwelaert | 30 jun 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jun 2024

archief