TERNAT - Vragen bij bevorderingsprocedure gemeenteschool. Alweer geen deugdelijke motivering.

C21

TERNAT - Vragen bij bevorderingsprocedure gemeenteschool. Alweer geen deugdelijke motivering.

Img_5232_50p
In hun antwoord kwamen de meerderheid en de algemeen directeur niet verder dan: Ja, maar we hebben die voorwaarden (afgeschreven) van de VVSG
 

De gemeenteraad besliste de procedure op te starten voor het aanleggen van een werfreserve van directeur in de gemeentescholen. Momenteel is wel geen van beide plaatsen vacant.

Guido van Cauwelaert (VooruitGroenXL) had vragen bij de voorwaarden die worden gesteld om te mogen deelnemen aan het bevorderingsexamen.  Om te mogen deelnemen moeten kandidaten drie jaar ervaring hebben in een leidinggevende functie. Maar hoe kun je nu al drie jaar ervaring hebben als leidinggevende terwijl je net deelneemt aan een bevorderingsexamen om leidinggevende (schooldirecteur) te worden?

Geen motivering van het besluit

In hun antwoord kwamen de meerderheid en de algemeen directeur niet verder dan: "Ja, maar we hebben die voorwaarden (afgeschreven) van de VVSG" of "de schoolraad heeft gunstig advies gegeven".

Ternat blijft altijd een beetje Absurdistan, besloot Van Cauwelaert. Vooruitgroenxl onthield zich bij de stemming, gelet op het gebrek aan een zinnige motivering van het besluit door het bestuur.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mei 2024
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 10 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Guido Van Cauwelaert | 30 jun 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jun 2024

archief