TERNAT - Vooruitgroenxl wil dat gemeente meer doet voor de gewone burger

C21

TERNAT - Vooruitgroenxl wil dat gemeente meer doet voor de gewone burger

3f81005f-637e-4462-85a1-2ca955c76c3e
De moderator vond dat hij de "olifant in de kamer" dan maar zelf een naam moest geven. "Jullie hebben het dan over de onwettige vergunning voor de sportinfrastructuur voor paardenwedstrijden midden in het landbouwgebied van de burgemeester, die o.a. in een forensische audit van de Vlaamse overheid werd aangeklaagd", verduidelijkte de moderator.
 

VooruitgroenXL wil dat het gemeentebestuur meer doet voor de gewone man, voor de jonge gezinnen, die het moeilijk hebben om een woning te verwerven. De huidige periode werd gekenmerkt door dure plannen waar de gewone man niets aan heeft en zelfbediening door politici.  Dat kwam onder andere ter sprake op het politiek debat in CC De Ploter.

Zelfbediening: de olifant in de kamer

De moderator vond dat hij de "olifant in de kamer" dan maar zelf een naam moest geven. "Jullie hebben het dan over de onwettige vergunning voor de sportinfrastructuur voor paardenwedstrijden midden in landbouwgebied, van de burgemeester, die o.a. in een forensische audit van de Vlaamse overheid werd aangeklaagd", verduidelijkte de moderator.

Rutger Belsack, lijsttrekker van VooruitgroenXL vindt dat de gemeente de gewone man moet helpen om zijn woning in het centrum en daarbuiten te renoveren en te verbouwen. Die mensen hebben niets aan al die dure plannen die achteraf in de vuilbak belanden. Allerlei regeltjes zoals het verplichten van garages op de gelijkvloerse verdieping maken het hen moeilijk. Een creatief gemeentebestuur zoekt naar oplossingen voor de gewone mens. Waarom geen coöperatie oprichten voor een parking waarin verbouwers kunnen participeren bijvoorbeeld in plaats van boetes op te leggen?

Zie ook

https://youtube.com/shorts/UJwzKYjxdUQ?si=kMaMq-Y6FJQrzGhj of

https://vm.tiktok.com/ZGeEgVwoq/

Eerder verschenen

Zonevreemde sportstal van burgemeester heeft geen vergunning

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 sep 2024
Guido van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 19 sep 2024
Guido Van Cauwelaert | 13 sep 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 02 sep 2024
Guido van Cauwelaert | 01 sep 2024
Guido van Cauwelaert | 28 aug 2024
Guido Van Cauwelaert | 28 aug 2024
Guido van Cauwelaert | 24 aug 2024

archief