Open Vld Vlaams-Brabant krijgt nieuwe senator

C21

Open Vld Vlaams-Brabant krijgt nieuwe senator

Editiepajot_yoeri_vastersavendts_foto_agr
Regiosecretaris Nicky Bellemans, Federaal Volksvertegenwoordiger Luk Van Biesen, Senator Yoeri Vastersavendts en Ondervoorzitter Open Vld Patricia Ceysens. - Foto AGR
 

Assenaar Yoeri Vastersavendts legde vandaag de eed af als Senator. Hij volgt Patrik Vankrunkelsven op. Open Vld Kamerlid Luk Van Biesen en Regiosecretaris Nicky Bellemans, streekgenoten van Yoeri, gaven Vastersavendts prompt een rondleiding in het federale parlement.

De drie namen ruim de tijd om het parlement en de werking te bekijken. Tegelijk bespraken ze al enkele thema’s die ‘hun’ streek omhelzen.

Yoeri Vastersavendts zit al geruime tijd in de politiek. Zo was hij zeer actief bij de VLD jongeren. Sinds 2001 is hij al gemeenteraadslid in Asse. Tevens is hij advocaat. Sinds kleins af is Yoeri al muzikant in de harmonie waar zijn vader al meer dan 30 jaar voorzitter van is. Het laatste jaar tot aan de Vlaamse verkiezingen, werkte Yoeri bij toenmalig Vlaams minister Patricia Ceysens. Hij ontfermde zich er over de strategische ontwikkeling van de luchthavenregio Zaventem.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jan 2010
agr
agr
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief