ASSE - Neem een slok en help zo Haïti na de schok

C21

ASSE - Neem een slok en help zo Haïti na de schok

Editiepajot_hopduvel_asse_repro_sw

In Asse werd enkele dagen geleden ‘Asse voor Haïti’ opgericht. Verscheidene acties werden door scholen en verenigingen op touw gezet om geld in te zamelen voor Haïti.

Ook het Hopduvelcomité kwam op de proppen met een actie. Onder het motto ‘Neem een slok en help zo Haïti na de schok!verkoopt het Hopduvelcomité vanaf vandaag unieke Duvelglazen waarvan de opbrengst naar Haïti gaat.  
 
Dankzij Brouwerij Moortgat kan het Hopduvelcomité de volle €5 per glas schenken. Op het slotevenement van de actie ‘Asse voor Haïti’ op 10 februari zal het Hopduvelcomité de opbrengst overhandigen. De organisatoren van ‘Asse voor Haïti’ bezorgen op hun beurt de som van alle verenigingen in Asse aan ‘Haïti Lava 12-12’.
 
“Aangezien het enige tijd vraagt eer de glazen kunnen geleverd worden en de actie vrij snel moet gaan, werken we met voorinschrijvingen.” licht  Liesbeth Pyck, communicatieverantwoordelijke voor de Hopduvelfeesten 2010 ons toe. “Iedereen kan glazen bestellen via www.hopduvel.be. De betaling gebeurt bij levering. Snel zijn is de boodschap, want we hebben niet zoveel glazen en op is op.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jan 2010
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief