Actiegroep “ASSE voor Haïti” ongezien succes

C21

Actiegroep “ASSE voor Haïti” ongezien succes

Editiepajot_haiti_lavi_12_12

Maandag 18 januari namen enkele medewerkers van het gemeentebestuur initiatief om te starten met een oplijsting van de acties die de volgende dagen van start zouden gaan. De dag nadien werd een coördinatieteam opgericht. Dit alles wakkerde het enthousiasme in Asse aan met reeds 16 acties en activiteiten als gevolg, zowel bij verenigingen als bij middenstand en privé -initiatieven. Intussen is de organisatie van een ASSE VOOR HAITI-EVENT in volle voorbereiding. 

Boeiende voorstellingen en gesprekken, muziek, een heuse veiling en een MASSALE ZUMBA INITIATIE (deelname 2 euro) moeten menig Assenaar uit zijn kot lokken, op woensdag 10 februari. 
De avond zelf is gratis en jong en oud is welkom in zaal ’t Smis.
Met trots stellen wij u de gasten voor; niet minder dan Les Offs, Lies Lefevre, Hans Van Cauwenberghe en Lady Linn maken een gratis tussenstop in Asse voor Haïti.
ASSE VOOR HAITI vraagt met aandrang om elke actie die je onderneemt te melden via assevoorhaiti@asse.be . Zo kan elke activiteit worden geregistreerd en vermeld in een nieuwsbrief die dagelijks naar een zeer ruime adressenlijst van Assese verenigingen, geïnteresseerden en pers wordt gestuurd.
Indien je geld wil storten, dan kan dat op BE95 7440 2778 7358 met vermelding ‘Asse voor Haiti’. De ingezamelde gelden worden gestort op de 12 12 rekening.
Schenk je een bedrag van meer dan 30 euro en wens je een fiscaal attest te ontvangen, schrijf dan dit bedrag rechtstreeks over op 000-0000012-12 , maar duidelijk met de vermelding ‘ASSE VOOR HAITI’. Zo kunnen we het totale bedrag dat vanuit Asse werd gestort, meedelen op het ASSE VOOR HAITI-EVENT.
Heb je vragen of suggesties, wil je meewerken of wat dan ook: we zijn dagelijks te bereiken op het nummer 0479 07 33 44 (elke werkdag van 18 u tot 20 u). Het secretariaat bevindt zich in het gemeentehuis – toegang langs de achterzijde van het gemeentehuis (rechtover de werkwinkel) en is eveneens elke werkdag geopend van 18 tot 20 u.
Wil je op de hoogte blijven van de meest recente acties, dan kan je naar de website www.asse.be  en verder naar ‘ASSE VOOR HAITI’. Schrijf je gerust in voor de nieuwsbrief die je dagelijks op de hoogte houdt van de gebeurtenissen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jan 2010
Gerrit Achterland
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief