ASSE - Jaarvergadering Velt in het teken van biodiversiteit

C21

ASSE - Jaarvergadering Velt in het teken van biodiversiteit

Editiepajot_logo_velt

Zondagvoormiddag ontving Velt Groot-Asse haar Vlaams-Brabantse zusterafdelingen voor de provinciale jaarvergadering. De uitgenodigde bestuursleden vergaderden in het cc Oud Gasthuis over hun werking 2010. Deze staat helemaal in het teken van de campagne voor de biodiversiteit.

Intussen ontdekten de meegereisde partners enkele prachtige landschappen van Asse. Natuurgids Frans Roggeman begeleidde de wandelaars met zijn ruime kennis over de fauna en flora, de mensen en hun lokale geschiedenis, de sociale, economische en ruimtelijke ontwikkeling van de gemeente.

Een 30-tal Veltgasten genoten op de zolder van het cc Oud Gasthuis van de wereldmuziek van Trio Trad. Na het aperitiefconcert hebben alle toehoorders kunnen genieten van een bijzondere eco receptie. Naast de fair trade biodrank van de Wereldwinkel werd een uitgebreide tafel van meer en minder gekende seizoensgroenten met aangepaste dipsausjes en een ruim gamma van al even lekkere eco hapjes (óók ‘faux gras’ van Gaia) aangeboden. Deze gelegenheidstafel werd verzorgd door lokale Veltleden.

Velt wil graag anderen mee laten genieten. De vereniging nodigt uit eco bewuster te leven, door een aangepast koopgedrag, door zelf eco actief te zijn in de tuin en in de keuken. Langs zijn sociaal-culturele werking en dienstverlening reikt de Velt uitgebreide mogelijkheden aan voor al wie iets wil doen én aan zijn gezondheid én aan het milieu..

Voor meer info: R.Masschelein tel. 02/452.78.13 of http://asse.Velt.be en www.velt.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 feb 2010
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief