Start To Swim in ASSE

C21

Start To Swim in ASSE

Start_to_swom_p200

Schrijf nu in voor Start To Swim in het gemeentelijk zwembad van Asse. De campagne Start to Swim biedt de recreatieve zwemmer een nieuwe sportieve uitdaging.

Je wenst je conditie op peil te brengen zonder de regen en de kou te moeten trotseren. Het doel is het behalen van een bepaalde afstand zonder pauze. Naargelang je eigen niveau en mogelijkheden kies je voor een aangepast trainingsschema. Door regelmatig te trainen kan je de zwemafstand vertienvoudigen: Wie 25m kan zwemmen bij aanvang, behaalt aan de hand van de trainingsschema’s 250m. Wie al 100m kan zwemmen zonder rust, traint voor de 1000m.
De trainingen starten vanaf zondag 3 oktober om 12u00 tot de finaledag op 5 december (10 lessen). (Het zwembad is op dat moment gesloten voor publiek dus de start to swimmers hebben alle ruimte om hun training af te werken)
De trainingen worden verzorgd door deskundige lesgevers van Reddersclub RCTAL Asse. Deelnameprijs bedraagt 20euro (2euro per les)te betalen bij de eerste les. Meer informatie vindt u op onze site www.sportinasse.be Inschrijven kan via e-mail: sportdienst@asse.be  (met vermelding van naam, adres en geboortedatum). Of telefonisch: 02/454 19 67, contactpersoon Geert Goossens.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 sep 2010
Geert Goossens
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief