ASSE - Postzegelclub lanceert wedstrijd voor ontwerp Hopduvelpostzegel

C21

ASSE - Postzegelclub lanceert wedstrijd voor ontwerp Hopduvelpostzegel

Logo_hopduvel_asse_2008

Op 12 juli 2008 geeft de post op voorstel van de postzegelclub Breughel Asse-Zellik een officiële postzegel uit, en dit in het kader van de Assese hopduvelfolklore.

De postzegelclub Breughel Asse-Zellik wil nu ook de kans geven aan de Assese jeugd om een eigen postzegel te ontwerpen en wil daar ook enkele prijzen aan verbinden.
 
Wie kan deelnemen.
Alle leerlingen van de Assese basisscholen en de Assese jongeren van 6 tot en met 12 jaar.
 
Onderwerp.
De tekening moet iets te maken hebben met de traditie van de Hopduvelfeesten. Mogelijke elementen die kunnen worden verwerkt: feesten, plezier,hop,duvel,hopduvel, stoet….
 
Techniek.
Elke tekening moet ingediend worden op een A4 blad.
 
Hoe deelnemen.
De tekening moet voor 26 mei worden afgegeven aan de klastitularis of mag bezorgd worden op volgend adres: Yves Pauwels – Zittert 129A te 1730 Asse (Bekkerzeel) GSM: 0475.81.88.99. Op de achterkant moet de naam/voornaam/adres/telefoon of GSM/ geboortedatum worden vermeld (in drukletters).
 
Selectie
Elke tekening die tijdig werd bezorgd aan de klastitularis of aan Yves Pauwels (adres zie hoger) zal worden voorgelegd aan de wedstrijdjury. Deze zal per geboortejaar één laureaat selecteren.
 
Prijzen
De binnengebrachte tekeningen zullen tijdens het Hopduvelweekend van 12,13 en 14 september worden tentoongesteld. De winnaars zullen worden bekend gemaakt en een passend aandenken ontvangen.
 
En verder.
De ingezonden tekeningen blijven eigendom van de postzegelclub Breughel Asse-Zellik en de deelnemers zien af van eventuele auteursrechten.
De niet afgehaalde prijzen blijven eigendom van de postzegelclub Breughel Asse-zellik.
Naam, voornaam en adres van de winnaars worden bekendgemaakt.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 apr 2008
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief