Dames gezocht voor het kroontje te dragen van Miss ASSE

C21

Dames gezocht voor het kroontje te dragen van Miss ASSE

Editiepajot_asse_miss_verkiezing_affice_repro_sw
Kanidates gezocht voor Miss Asse. Repro SW

Voor de eerste keer zal in het CC Den Horinck in Zellik op 5 februari 2011 Miss Asse verkozen worden. De organisatie vzw Miss Asse is in handen van Dirk De Weghe (Dasa), Bart De Wit (Dag & Dauw) en Sabrina Vander Voorde.

Sabrina Vander Voorde: ‘Naast de verkiezing van Miss Asse zal ook de Miss Hope titel uitgereikt worden en dit voor het meisje die zich tijdens de campagne het beste heeft ingezet voor het goede doel. En dit goede doel is ons ‘Flanders Hope’-doel.’
 
Kandidates die zich geroepen voelen om deel te nemen aan de verkiezing kunnen aanstaande zaterdag 2 oktober deelnemen aan de preselecties. Deze gaan door in de Lazarusclub. De finalisten zullen officieel worden voorgesteld op de persvoorstelling eind oktober in Dasa.
 
‘Naast prachtige prijzen die te winnen zijn op de avond zelf, gaan de kandidaten Miss Asse ook een weekend naar Nieuwpoort, is er een uitstap naar Reims, is er De Nacht van de Champagne, zullen ze sporten, aan workshops deelnemen en tal van shoots hebben. Momenteel kunnen er nog een 10-tal kandidates inschrijven voor de preselecties.’, voegt Sabrina er nog aan toe.
 
Op 13 november wordt er een fuif georganiseerd door de kandidates in Lazarus Club. Kaart van de show-avond zijn te koop vanaf 15 november 2010 via de kandidates of via contact@miss-asse.be
 
Inschrijven voor de preselecties kan via www.miss-asse.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 sep 2010
Steven Walravens
Repro SW
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief