ASSE – Senioren in het park

C21

ASSE – Senioren in het park

Senioren_op_een_bank_p200

Asse heeft een park met daarin een parkvilla en die worden beiden eigenlijk onderbenut. Met (voorlopig) 8 senioren uit de buurt hebben we al een hele tijd geleden het plan opgevat om op donderdagnamiddagen in de parkvilla een ontmoetingsplek open te houden voor senioren die dat gerust kunnen combineren met een wandeling(etje) in het park.

Nu is de kogel door de kerk: we starten op 25 november tussen 14 en 17 uur en we zien wat het wordt.
Op termijn moeten we uiteraard kostendekkend werken maar in het begin is dat niet evident. Voor steun bij opstart kunnen we alvast rekenen op de Seniorenraad (voor flyers en vrijwilligersverzekering) en Lionsclub – Asse (voor de huur van de lokalen gedurende een paar maanden en voor aankoop van wat voorraad). We hebben ons project ook ingediend voor een Pluimkrediet bij de provincie Vlaams-Brabant.
Vanaf 25 november zal de parkvilla in het mooie, gezonde kader van het Waalborrepark op donderdagnamiddag – buiten de vakantieperiodes – tussen 14 en 17 uur een welkome plek zijn voor senioren die zin hebben in een babbel, een kaartje leggen, een drankje aan democratische prijzen, …. (Tijdens de schoolvakanties is de parkvilla er voor de jeugd.)
Het Waalborrepark, vlakbij het NMBS-station van Asse, is vlot bereikbaar te voet, per rolstoel, fiets, driewieler, bus, trein, wagen.
Voor meer informatie
Cecile   Denise   Greta   Edwin   Etienne   Jet   Mia   Toon
Vijverstraat 8 1730 Asse
02 452 92 61
cecile.sillis@skynet.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 nov 2010
Etienne Keymolen
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief