Klein Veldeken viert oudste inwoner van ASSE

C21

Klein Veldeken viert oudste inwoner van ASSE

Editiepajot_asse_oudste_inwoner_emma_le_bon_foto_steven_walravens
Met haar 102 jaar mag Emma Le Bon zich de oudste inwoner van Asse noemen. Foto © Steven Walravens
 

De bewoners van service flat residenties ‘Klein Veldeken’ in Asse vierden woensdag de verjaardag van Emma Le Bon. Emma werd 102 jaar oud en is daarmee de oudste inwoner van Asse.

Niet alleen is Emma de oudste inwoner van Asse maar met haar 102 jaar is Emma waarschijnlijk ook de oudste service flat bewoonster van Vlaanderen.

Schepen Rik De Baerdemaeker mocht Emma namens het gemeentebestuur in de bloemetjes zetten en de directie van ‘Klein Veldeken’ bood Emma, haar familie en de medebewoners een receptie aan.

Emma groeide op in het Oost-Vlaamse Berlare. Zij ging tot haar 14 jaar naar school om daarna samen met haar zussen thuis kantwerk te verrichten. Na verloop van tijd week Emma samen met haar echtgenoot uit naar Brussel waar ze werkte als winkelbediende. Haar man was tewerk gesteld bij de politie van Sint-Jans-Molenbeek. Het echtpaar kreeg tot Emma's grote spijt geen kinderen.

De laatste zeven jaar woont Emma in service flat residenties ‘Klein Veldeken’ waar ze heel tevreden is over de dienstverlening en verzorging.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 dec 2010
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief