ASSE - De Volle Steenwegh in de ban van travestietenshow

C21

ASSE - De Volle Steenwegh in de ban van travestietenshow

Travestietenshow_1
 
Travestietenshow_2
Travestietenshow_3
Travestietenshow_4
Travestietenshow_5
 

Enkele maanden terug openden Frank en David hun nieuwe brasserie “De Volle Steenwegh”.  Binnenin de zaak werd de steenweg van de jaren ’40 gereconstrueerd. Buiten op het terras werd de snuit van een echte tram geïnstalleerd. Een gezellige zaak met herinneringen aan vroeger.

Je kan er alle dagen terecht voor een drankje, ontbijt, snacks, pannekoeken, wafels, .... Iedere ochtend, behalve op maandag, is Frank vroeg uit de veren om zijn eerste klanten vanaf 7u  te verwelkomen. Op dinsdag opent hij zelfs een half uur vroeger , want dan is het marktdag in Asse.  Zaterdag en zondag opent hij de deuren vanaf 9u. Uitbater Frank: “Om welk uur we de deuren openen weten we wel, maar om welk uur we de deuren sluiten weten we niet. Soms is dat in de vroege uurtjes.”
Op Moederdag werden alle moeders die een bezoekje brachten aan ‘De Volle Steenwegh” in de bloemetjes  gezet. Tevens trakteerden Frank en David hun klanten tijdens het verlengd weekend op een spetterende travestietenshow. “Les Filles Magique” brachten de glitter en de glamour naar Asse en de diva’s hebben meermaals de “Steenwegh” op zijn kop gezet.
Wegens het grote succes van “Les Filles Magique” tijdens het afgelopen weekend, heeft Frank en David al een nieuwe datum vastgelegd voor hun nieuwe show. Vrijdag 31 oktober zijn de showqueens terug te gast in “De Volle Steenwegh”. Tijdig reserveren is de boodschap!
Eet- en praatcafé: De Volle Steenwegh, Steenweg 12, 1730 Asse 0477/87.00.67 of 02/582.83.88
Meer info over de travestieten: www.lesfillesmagique.be .
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mei 2008
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief