ASSE - Gemeentebestuur organiseert lessen Tibetaanse meditatie

C21

ASSE - Gemeentebestuur organiseert lessen Tibetaanse meditatie

Lu_jong_p200

De gemeentelijke dienst Sociale Zaken, de Gemeentelijke Ouderenadviesraad en gediplomeerd lesgever Herman De Rop organiseren vanaf 28 april in het Oud Gasthuis lessen Lu Jong.

Deze Tibetaanse meditatievorm vindt zijn oorsprong in de oude oosterse geneeskunde. In het Oosten worden lichaam en geest als één geheel gezien. Ziekte wordt er beschouwd als een onevenwicht tussen de basisenergieën van het lichaam. Het doel van Lu Jong is om via een reeks van lichaamsbewegingen en ademhalingsoefeningen het energieniveau van je lichaam te verhogen en zo je fysieke en geestelijke weerstand te versterken. Let wel op: Lu Jong vervangt geen diagnose, therapie of medische behandeling.
De lessenreeks is bedoeld voor 55+-ers. De sessies vinden plaats op de zolder van het Oud Gasthuis (Gemeenteplein 26 in Asse), verspreid over zeven donderdagen in april, mei en juni: 28 april, 5 mei, 12 mei, 19 mei, 9 juni, 16 juni en 23 juni, telkens om 13.30 uur.
Het aantal deelnemers is beperkt tot twaalf. Vergeet dus niet tijdig in te schrijven.
Voor meer informatie of voor inschrijvingen kan je terecht bij de dienst Sociale Zaken, Gemeenteplein 1 in Asse, T 02 454 19 66, socialezaken@asse.be
Je inschrijving is definitief na het betalen van 30 euro voor de reeks van zeven lessen.
Tijdens de les draag je losse en comfortabele kledij. Voorzie een matje en eventueel een zitkussentje. Breng een flesje water mee.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 apr 2011
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief