ASSE - Sponsortocht Vijverbeek t.v.v. YouBridge

C21

ASSE - Sponsortocht Vijverbeek t.v.v. YouBridge

Editiepajot_asse_vijverbeek_sponsortocht_foto_gerrit_achterland
De leerlingen van de eerste en de tweede graad maakten in de namiddag de tocht “op stap naar kruisborre”, een wandeling van 8 km. - Foto © Gerrit Achterland
 

Dinsdag organiseerden de middenschool en het atheneum van Asse voor het eerst een sponsortocht ten voordele van YouBridge. De leerlingen van de eerste en de tweede graad maakten in de namiddag de tocht “op stap naar kruisborre”, een wandeling van 8 km.

Eric Mathieu, directeur Middenschool Vijverbeek: “De opbrengst van de sponsortocht gaat integraal naar YouBridge, de organisatie die studenten in ontwikkelingslanden laptops bezorgt. Met de opbrengst van deze sponsortocht zullen studenten uit Oeganda geholpen worden. Dankzij de laptops wordt de digitale kloof kleiner en krijgen jonge mensen in ontwikkelingslanden kansen. Onze leerlingen laten zich door vrienden en familie sponsoren en stappen zo hun bijdrage voor dit project bij elkaar. Op de opendeurdag (zaterdag 30 april) wordt de opbrengst van de sponsortocht formeel aan Youbridge overhandigd”.
“Onder een stralende lentezon wandelden onze leerlingen 8 kilometer langs de bijzonder fraaie "Kruisborre" wandeling. Ze steunden dus niet enkel het "goede doel" maar maakten ook op een aangename manier kennis met de mooiste hoekjes van Asse. Na het Haïti-project in 2010 laat Vijverbeek zich weer van zijn gulle kant zien”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 apr 2011
Gerrit Achterland
Gerrit Achterland
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief