ASSE - Praatgroep combinne

C21

ASSE - Praatgroep combinne

Editiepajot_asse_praatgroep_combinnen_foto_if
Café combinne (if)
 

Wellicht kent u café combinne, de interculturele ontmoetingsavonden waar Nederlandstaligen en anderstaligen de kans krijgen om in het Nederlands over allerhande onderwerpen praten. Echter niet iedereen wordt bereikt met deze avondformule.

De buurtwerking van het OCMW en de integratiedienst van de gemeente Asse, Arch’éduc en de dienst diversiteit en gelijke kansen van de provincie Vlaams-Brabant slaan de handen in elkaar om een praatgroep op te richten die overdag doorgaat.
De praatgroep is een goede aanvulling op de taallessen Nederlands. Anderstaligen krijgen er de kans om hun Nederlands in een zeer informele sfeer te oefenen en zich te integreren in de lokale gemeenschap. Tegelijk biedt het de Nederlandstaligen de mogelijkheid om hun anderstalige buur te leren kennen.
De praatgroep combinne gaat van start in september en zal elke vrijdagvoormiddag doorgaan in het nieuwe buurthuis van het OCMW Asse, Gasthuisstraat 2.
We zijn nog op zoek naar een begeleider of begeleidster die dit ontmoetingsmoment in goede banen leidt. Deze reikt thema’s aan en zorgt ervoor dat iedereen praatkansen krijgt. Dus heeft u interesse en beschikt u over agogische vaardigheden, kan u een groep motiveren en aanzetten tot conversatie? Neem dan zeker contact op met Sigrid Van den Berghe van de buurtwerking op het nummer 02/792.01.08. of sigrid.vandenberghe@ocmw-asse.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 mei 2011
Gerrit Achterland
if
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief