Europese Dag van de Buren in ASSE

C21

Europese Dag van de Buren in ASSE

Dag_van_de_buren_p200

Op vrijdag 27 mei viert men in heel Europa de Dag van de Buren. Deze dag is dé gelegenheid om je buren (beter) te leren kennen en om netwerken in de buurt te verstevigen. Een goede buur is, om het met een volkswijsheid te zeggen, immers vaak beter dan een verre vriend. Het gemeentebestuur van Asse lanceert daarom een warme oproep onder zijn inwoners: nodig op vrijdag 27 mei je bu(u)r(en) uit op een gezellige avond. Op die manier werk je mee aan een aangename buurt en leer je je eigen buren beter kennen.

Haal bij de dienst Burenbemiddeling in het gemeentehuis een deurhanger af, knip deze uit, plooi dubbel voor meer stevigheid, vul in, hang aan de deurknop van je buur of buren en … wacht op een enthousiaste reactie.
Win een verrassingspakket of een groepsfoto!
Ben jij initiatiefnemer van het buurtfeest(je) op 27 mei e.k.?
Bezorg vóór 23 mei je naam, adres, telefoonnummer en startuur van het feest aan de dienst Burenbemiddeling.
Eén inzending maakt kans op een fotoreportage met de buren, 10 inzendingen winnen een verrassingspakket met een hapje en een drankje. Op 27 mei komt fotograaf Pieter Coomans langs bij de winnaar om een mooie groepsfoto te maken. Een afvaardiging van het gemeentebestuur bezorgt de winnaars hun verrassingspakket.
Gemeentebestuur Asse
Dienst Burenbemiddeling
T 02 454 19 97
T 02 454 19 66
Het wijkcomité Groenstraat te Asse-Terheide organiseert naar aanleiding van de Dag van de Buren op 27 mei een heus buurtfeest. Om 19.00 uur gaan de feestelijkheden van start met de feestelijke opening van de nieuw aangelegde betonweg Hambos.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 mei 2011
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief