ASSE – Onvergetelijke Roefeldag

C21

ASSE – Onvergetelijke Roefeldag

Editiepajot_asse_roefeldag_foto_geert_de_mesmaecker
Foto © Geert De Mesmaecker
 

Zondag werd er volop geroefeld op het terrein Boekfos. Jong en oud genoot er van talloze activiteiten. Stoer naar boven kimmen op een outdoor klimmuur, met zenuwen naar beneden racen op de deathride, ijverig graffiti spuiten met een mondmaskertje op, een basketbal initiatie volgen, op een gekke fiets rijden, het was er allemaal bij.

Maar ook de allerkleinsten genoten er van onder andere het ballenbad, een springkasteel, een speeltuin met allerlei leuks, gekke kapsels, een leuke grappige schmink sessie en babymassage.
Je kon er zelfs lessen hiphop, Zumba en djembé volgen. Een professionele circusinitiatie was ook een grote voltreffer. Voor de sporters waren er twee voetbalvelden beschikbaar voor een tornooi. Dankzij de Bubble Walk, kon je op het water en zelfs onder het water lopen, het zag er reusachtig uit.
Een zonovergoten picknick op het gras met lekker vers brood, een glaasje fruitsap, zoete koeken en animerende wandelende bomen maakten het helemaal af. Voor een zoete verfrissing was er een heerlijk ijsje te verkrijgen. Een gezellig terrasje voor de ouders stond ook paraat.
Een onvergetelijke dag voor zowel kind, als ouder. Voor herhaling vatbaar…
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mei 2011
Gerrit Achterland
Geert De Mesmaecker
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief