Vertrouwd gezicht verlaat de SYNTRA Midden-Vlaanderen campus ASSE op 1 januari

C21

Vertrouwd gezicht verlaat de SYNTRA Midden-Vlaanderen campus ASSE op 1 januari

Editiepajot_asse_danny_verbeyst_en_bart_van_houdt_foto_ingezonden
Danny Verbeyst en Bart Van Houdt (ingezonden foto)
 

Op zijn arbeidsovereenkomst staat 1 november, maar eigenlijk begon Danny Verbeyst op 2 november 1984 aan zijn loopbaan in het toenmalige Havimo. Het vormingscentrum voor Zelfstandigen en KMO's, op dat moment aan het laatste cursusjaar bezig in zijn vestiging in de Nieuwsstraat in Asse.

Danny doorliep er zowat alle rangen en toen in 2002 Havimo onderdeel werd van de koepel SYNTRA Midden-Vlaanderen werd hij campusdirecteur in Asse.
In al die jaren veranderde uiteraard ook het opleidingslandschap grondig en diende men ook in campus Asse in te spelen op steeds wijzigende reglementeringen en opleidingsbehoeften. Specialisatie en speerpuntwerking kwamen de laatste 10 jaar meer en meer op de voorgrond. Ook de campus Asse ging mee in die richting, op die manier kwamen er uiteraard ook nieuwe opleidingen terecht in het aanbod.
Zo staat SYNTRA Midden-Vlaanderen campus Asse vandaag bekend om zijn kwaliteitsvolle en doorgedreven opleidingen binnen ondermeer de sectoren mobiliteit (auto-technische opleidingen en aanverwanten), personenzorg (van kapper tot schoonheidsspecialist), groen (van tuinontwerper, over tuinaannemer tot ontwerper), interieur en tal van andere hedendaagse, al dan niet "mystieke" (privé detective) opleidingen.
Daarnaast was er de laatste jaren een flinke trendbreuk, in die zin dat er meer en meer opleidingen overdag gegeven worden, onder de vorm van "voltijdse dagopleidingen". Deze opleidingen richten zich in hoofdzaak naar een iets jonger (+18) publiek die een praktische opleiding willen volgen waarmee ze snel aan de slag kunnen, een uitdagende job in een KMO - al dan niet als zelfstandige- ambiëren, of een echte vakman of -vrouw willen worden.
Kortom: een voortdurende evolutie waar Danny dan ook met een tevreden gevoel mag op terugkijken. Het is voor hem echter nu ook vooruit kijken naar een nieuwe uitdaging. Vanuit de centrale directie werd hem gevraagd om vanaf 1 januari 2012 de functie van directeur operations en facility management op te nemen voor de hele groep, en aldus ook te opereren vanuit de hoofdzetel in Grembergen.
Dhr. Bart Van Houdt is reeds jarenlang de rechterhand van Danny en zal hem in Asse als campuscoördinator opvolgen. En op die manier herhaalt de geschiedenis zich … officieel vanaf de 1° van de maand … in de feiten de 2° dag …
Meer informatie over de opleidingen van Syntra : www.syntra-mvl.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 dec 2011
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief