ASSE - Vijverbeek is sinds dit weekend vier natuurouders rijker

C21

ASSE - Vijverbeek is sinds dit weekend vier natuurouders rijker

Natuurouder3
 
Natuurouder2
Natuurouder1
 

Drie ouders en 1 grootouder schreven zich bij aanvang van dit schooljaar in om de cursus natuurouder te volgen. Het bleek een hele uitdaging en wat waren al deze (groot)ouders enthousiast.

Ondertussen werd de cursus dit weekend op een onvergetelijke manier afgesloten: de ouders maakten kennis met verschillende natuur- en milieuactiviteiten en daarnaast konden ze zich nog laten inspireren door initiatieven van andere natuurouders. Op het einde van de dag kregen de vier ouders een verdiend diploma. 
 
Elke ouder keerde terug naar huis met heel veel inspiratie en ideeën. Leerkrachten en directie: “Wij kunnen het enthousiasme van deze natuurouders enkel toejuichen! Plaats genoeg op ons domein.”
 
De ouders werden en worden in de toekomst door de leerlingen en leerkrachten ingeroepen voor tal van projecten: planten van zonnebloemen, het aanleggen van tuintjes, ... Maar dit is nog niets te vergelijken met al hun plannen voor volgend jaar!!!! Welke initiatieven staan er al op de agenda: de oprichting van een mini-containerpark en een echte poel in onze kikkerschool. Was het al maar volgend schooljaar...
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jun 2008
Steven Walravens
Nathalie
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief