ASSE - Fuifplan

C21

ASSE - Fuifplan

Editiepajot_asse_fuifplan

In Asse weet iedereen wat fuiven is, daar kan geen twijfel over bestaan! Maar weten hoe je een fuif organiseert, waar je allemaal moet aan denken en welke regeltjes je moet volgen, is vaak niet altijd even duidelijk: Welke verzekeringen moet ik afsluiten? Aan wie moet ik toestemming vragen om een tent te zetten? Hoe maak ik mijn activiteit bekend?...allemaal vragen waarop je het antwoord terugvindt in het nieuwe fuifplan van Asse!

Het fuifplan is een update van de fuifbrochure, die in 2003 verscheen. Deze handige uitgave biedt een handleiding voor al wie iets wil organiseren, zowel in een zaal als in openlucht. Een eerste deel omvat uitgebreide informatie over vergunningen, wettelijke bepalingen en verzekeringen. Hierin staat ook de praktische informatie vermeld, zoals waar je affiches mag plakken, hoe lang op voorhand je materiaal moet aanvragen, welke afspraken je zoal maakt met medewerkers enz.
Een tweede deel bevat een handige bijlage met alle soorten aanvraagformulieren, zoals SABAM, gemeentemateriaal, het gebruik van infoportieken e.d. Nieuw en zeer handig is een voorbeeld van een veiligheidsplan, waarin vermeld staat wat er allemaal in een veiligheidsplan vermeld moet staan. Hierop kan elke organisatie zich baseren om er zelf één op te stellen voor hun openlucht/tentactiviteit.
Het fuifplan is zo opgemaakt dat wijzigingen en aanvullingen gemaakt kunnen worden, zonder daarom een heel nieuwe uitgave te moeten maken. Alle documenten zijn ook terug te vinden op www.jeugdinasse.be  .
 
Naast dit fuifplan zijn er vanaf nu ook fuifboxen ter beschikking in de uitleendienst van de vzw Jeugdwerking. In deze fuifboxen zit volgend materiaal: bureaulampen, stempelkussens, eurokassa’s, pillampen, EHBOmateriaal, waterafstotende verbindingsdoos voor elektriciteitskabels, brandblussers en extra noodverlichting voor tenten.
Wil ook jij een fuif organiseren en weet je niet hoe eraan te beginnen, vraag dan gratis een fuifplan aan bij Dienst Jeugd & Projecten,  02/452 47 60  of via anneleen.andriessen@asse.vera.be . Je vindt ook alle informatie op www.jeugdinasse.be  .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jul 2008
Steven Walravens
Repro Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief