Lionsclub ASSE trok naar Plopsaland

C21

Lionsclub ASSE trok naar Plopsaland

Editiepajot_asse_lionsclub_plopsaland_ingezonden_foto
(ingezonden foto)
 

Thierry Van Vreckem, voorzitter Lionsclub Asse: “We zijn met de kinderen van huize Terloo uit Bellingen, Koala en het spiegeltje uit Asse naar Plopsaland geweest”.

“We hadden 45 kindjes mee die natuurlijk een onvergetelijke dag hebben gehad. Ik kreeg zelfs tranen in de ogen toen ik al dat kindergeluk zag. Bij aankomst hadden we snoepjes mee die we konden uitdelen, bij het binnengaan zijn we frietjes met balletjes in tomatensaus gaan eten, nadien nog een ijsje. De kinderen en hun opvoeders waren nadien zeer tevreden, we hebben veel schouderklopjes gekregen”.
“Ook wil ik onze sponsor bussen Muylaert bedanken voor het gratis inzetten van zijn bus. Uiteraard gaan we dit soort projecten nog veel meer organiseren, direct voor de kinderen, want wat is er nu mooier dan een kind gelukkig te zien”.
“We willen met onze jonge Lionsclub die al 18 leden telt nog veel mooie projecten realiseren, zo hebben we op 17 november ons eerste galabal in het kasteel van Lebbeke. We zijn ook bezig met enkele grote projecten die in de startblokken staan momenteel, wie er meer over weten kan altijd onze website bezoeken”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 sep 2012
ep
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief