ZELLIK / GROOT-BIJGAARDEN - Berg afval groeit met de dag

C21

ZELLIK / GROOT-BIJGAARDEN - Berg afval groeit met de dag

Editiepajot_asse_sluikstorten_foto_ingezonden
(ingezonden foto)
 

“Het nieuws ligt in Zellik letterlijk voor het rapen, met hopen zelfs. Berg afval groeit met de dag,” werd op 19 juni getwitterd. Suzy Jacobs en Mireille Buyse (Vlaams Belang): “Omdat we dit met eigen ogen wilden vaststellen, gingen we ’s avonds een kijkje nemen op de bewuste hoek die gemakkelijk terug te vinden was door de enorme vliegenzwerm en stank. Op de driehoeksgrens Zellik (Asse) – Groot-Bijgaarden (Dilbeek) – Sint-Agatha-Berchem (BHG) vonden we de berg afval terug”.

“Een 50-tal meter verder bevestigde een buurtbewoner ons dat de hoop iedere dag aangroeit sinds een drietal weken. Het gaat voornamelijk over Brusselse vuilniszakken. Het bordje “VERBODEN TE STORTEN” kunnen of willen sommigen blijkbaar niet verstaan. We kunnen onze vraag tot opruiming niet aan het gemeentebestuur van Asse richten omdat de twitteraar zich vergiste en het sluikstort zich op grondgebied van Groot-Bijgaarden in Dilbeek bevindt”.
“Bij de voorbije provincie – en gemeenteraadsverkiezingen kwam het thema “Leefbare en nette gemeente” bij alle politieke partijen aan bod, ook in Dilbeek. We hebben dan ook een schrijven gericht naar het gemeentebestuur van Dilbeek met de vraag het stort dringend op te ruimen en deze hoek beter in het oog te houden”, besluiten Suzy Jacobs en Mireille Buyse.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jun 2013
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief