Miss Vlaams-Brabant komt uit SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Miss Vlaams-Brabant komt uit SINT-PIETERS-LEEUW

Editiepajot_miss_vlaams-brabant_foto_roger_mortelmans
 
Editiepajot_miss_vlaams-brabant_foto_roger_mortelmans__1_
 
Editiepajot_miss_vlaams-brabant_foto_roger_mortelmans__2_
 

In zaal De Roosenberg in Oud-Heverlee werd de verkiezing van Miss Vlaams-Brabant georganiseerd. Tijdens deze verkiezingsavond hebben achttien kandidaten hun uiterste best gedaan om het kroontje te bemachtigen en door te stoten naar de finale van Miss België 2009. De 20-jarige studente Aurélie Van Daelen uit Sint-Pieters-Leeuw werd door de jury verkozen tot Miss Vlaams-Brabant 

Aurélie studeert communicatiemanagement met optie business aan de Erasmushogeschool in Brussel. Zij houdt van dansen, mode, animatie, cinema, reizen en sport.
 
"Ik had het niet verwacht dat ik de titel in de wacht zou slepen, maar ik ben enorm blij" zei Aurélie enkele ogenblikken na haar verkiezing."Ik zal mij als Miss Vlaams Brabant volledig inzetten, mijn provincie op een waardige manier vertegenwoordigen en er het beste van trachten te maken. En nu op naar de finale van Miss België, want zo'n titel interesseert mij uiteraard enorm".
 
"Als ik een beeld van mezelf moet schetsen zou ik zeggen dat ik een sociaal iemand ben die een nood heeft aan mensen te ontmoeten en contacten te leggen. Ik ben ook een echte lachebek.
Mijn studies laten mij wel wat vrije tijd, zodat Miss Vlaams-Brabant wel te combineren valt met de school. Moest echter blijken dat dit niet het geval is, dan onderbreek ik even mijn hogeschoolopleiding en neem ik later de draad wel weer op. Ik ben ontzettend blij met mijn twee eredames, Yasmine De Borger (21) uit Zemst en Sandrine De Pauw (18) uit Alsemberg."
 
De Crown Card werd door de jury toegekend aan Isabel Chairez (20) uit Relegem en Miss SMS-voting werd Manon Van Eeckhout (19) uit Kraainem, die de Samsung Wildcart kreeg.
Deze beide dames en de twee eredames krijgen nog een tweede kans om finaliste Miss België te worden en zullen deelnemen aan de nationale preselecties in oktober. Uit vierenveertig meisjes afkomstig uit alle provincies zullen dan negen bijkomende finalisten gekozen worden.
 
Foto’s, van boven naar onder:
1. Miss Vlaams Brabant Aurélie Van Daelen uit Sint-Pieters-Leeuw (midden), links de eerste eredame Yasmine De Borger (Zemst-kreeg ook de persprijs), rechts tweede eredame Sandrine De Pauw (Alsemberg).
2. Miss Vlaams Brabant Aurélie Van Daelen
3. Isabel Chairez (Relegem) (Crown Card).

website: www.missbelgie-vlaamsbrabant.be .

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 sep 2008
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 feb 2024

archief