ASSE - Blaute en Melaerts duiken in de platenkast

C21

ASSE - Blaute en Melaerts duiken in de platenkast

Editiepajot_asse_blaute_en_melaerts_foto_steven_walravens

Het moest er ooit eens van komen. Jean Blaute en Eric Melaerts, twee muziekgekken en bezoemvrienden, delen eindelijk samen het podium. “Gedeelde adoraties” heet het nieuwe hoofdstuk in hun rijke carrière. Het duo speelt in dienst van elkaar een bloem-lezing van hun helden, poulains en vrienden. Jazz, bossanova en rock. En als kers op de taart enkele gloednieuwe composities. Op donderdag 20 november houden ze halt in cultuurcentrum Asse.  

 Jean Blaute en Eric Melaerts schrijven al 25 jaar vaderlandse muziekgeschiedenis. Chef d’ orchestre of eerste luitenant. Aan de zijde van internationale groten of helden van hier. Als sessiemuzikant in de opname studio of op TV.

Melaerts kennen we vooral van Clouseau en Soulsister en als producer; Blaute speelde bij Raymond Van Het Groenewoud en Johan Verminnen en producete albums van o.a. K’s Choice en Clouseau.  

helden, vrienden en poulains

Nu slaan ze de handen in elkaar. Een nieuw hoofdstuk, in dienst van elkaar, een bloemlezing van hun “Gedeelde Adoraties”. Werk van hun helden, liedjes van hun vrienden, songs van hun poulains. Jazz, bossa nova, rock. De boezemvrienden spelen wat ze zelf goed vinden.

Er is ook ruimte voor nieuwe composities.

Verwacht een podium vol instrumenten: gitaren, accordeon, melodica, een vleugel, … en, jawel, twee micro’s. Jazeker, zingen doen ze ook.  

Samen geniet je dubbel

In het kader van de “Samen geniet je dubbel”-actie van de Vlaams-brabantse cultuurcentra nodigt actrice Karlijn Sileghem 5 duo’s uit om samen met haar de voorstelling te bekijken. Deze VIP-tickets kunnen gewonnen worden via Het Nieuwsblad, in ‘Middagpost’ op Radio 2 en via Ring TV.

Melaerts en Blaute

‘Gedeelde adoraties’

Donderdag 20 november  2008

20.30 uur

CC Asse vzw, locatie Den Horinck, Noorderlaan 20, 1731 Zellik.

Tickets kosten in voorverkoop 15 euro; aan de kassa 17 euro. abonnement +26j: 12,75 euro en abonnement -26j: 11,40 euro.

meer info via Dirk Bovijn, directeur cultuurcentrum Asse vzw

dirk@ccasse.be - T.: 02/ 466.78.21 - F.: 02/ 463.32.92

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 okt 2008
Steven Walravens
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief