ASSE – Honderd kaarsjes voor Emma Le Bon

C21

ASSE – Honderd kaarsjes voor Emma Le Bon

Editiepajot_asse_emma_le_bon_100_jaar_1_foto_steven_walravens
 
Editiepajot_asse_emma_le_bon_100_jaar_2_foto_steven_walravens

In residentie ‘Klein Veldeken’ werd op de laatste zondag van het jaar een feestje gebouwd. Bewoonster Emma Le Bon vierde er met de familie haar honderdste verjaardag. In het bijzijn van schepen Rik De Baerdemaeker (CD&V/NV-A) en schepen Jan De Backer (CD&V/NV-A) werd de 100-jarige dame gehuldigd. Zij mocht dan ook uit de handen van het gemeentebestuur een gesigneerde foto van het koningspaar in ontvangst nemen.

Emma groeide op in het Oost-Vlaamse Berlare. Zij ging tot haar 14 jaar naar school om daarna samen met haar zussen thuis kantwerk te verrichten. Na verloop van tijd week Emma samen met haar echtgenoot uit naar Brussel waar ze werkte als winkelbediende. Haar man was tewerk gesteld bij de politie van Sint-Jans-Molenbeek. Het echtpaar kreeg tot Emma's grote spijt geen kinderen.

 De laatste vijf jaar woont Emma in residentie ‘Klein Veldeken’ waar ze heel tevreden is over de dienstverlening en verzorging. Ze verkeerd nog in goede gezondheid en heeft maar één tip mee te geven: “Geniet van het leven.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 dec 2008
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief