ASSE - ‘De Volle Steenwegh’ genomineerd voor Horeca Awards

C21

ASSE - ‘De Volle Steenwegh’ genomineerd voor Horeca Awards

Editiepajot_asse_horeca_awards_1_foto_steven_walravens
 
Editiepajot_asse_horeca_awards_2_foto_steven_walravens
Editiepajot_asse_horeca_awards_3_foto_steven_walravens
 

Begin dit jaar opende het stijlvolle eetcafé ‘De volle Steenwegh’, in het centrum van Asse, nog maar net z’n deuren. En amper een jaar later maken uitbaters Frank Mertens en David Vandennest kans om de Horeca Awards in de wacht te slepen. ‘De Volle Steenwegh’ is genomineerd in de categorie ‘betere eetgelegenheid  eetcafé’.

Zoals de naam van de zaak al meedeelt, staat de zaak centraal in het teken van het vroegere straatbeeld. Achteraan op het terras staat een tramstel en doorheen de zaak lopen de tramsporen. De muren zijn beschilderd met woningen en handelszaken van vroeger. De foto’s aan de muur geven de laatste doortocht van de tram weer. Hier kan elke Assenaar herinneringen ophalen van vroeger.

Niet enkel het interieur maakt van ‘De Volle Steenwegh’ een pareltje van een taverne. De lekkere snacks, de openingsuren, de vlotte service en de klantvriendelijkheid behoren tot een nominatie voor de Horeca Awards. Zaakvoerder Frank Mertens: “De klant staat bij ons centraal. Wie een verjaardagsfeestje geeft bij ons in de zaak, krijgt bloemen of champagne. Op moederdag worden de mama’s in de bloemetjes gezet. Elke gelegenheid is goed om de klant te verwennen.” Zaterdagavond is in ‘De Volle Steenwegh’ een dansavond vol sfeer en ambiance. “Ondanks we vroeg in de ochtend open zijn, weten we niet welk uur we sluiten.” voegt David er nog aan toe.

Ook verenigingen worden niet vergeten bij “De Volle Steenwegh”. Wie met de vereniging langs komt, krijgt 5% van het verbruikte bedrag terug gestort als sponsoring.

“Genomineerd zijn betekent voor ons al heel veel.” deelt Frank ons mee, “maar de Horeca Awards in de wacht slepen betekent voor ons een mooie beloning voor een heel jaar hard werken met ons team.”

Inschrijven voor de wedstrijd deden Frank en David niet zelf. Dit gebeurde door een klant. Het duo kreeg anoniem bezoek gevolgd door een jurydag waar de uitbater met een klant zijn horecazaak mocht voorstellen. De uitreiking heeft plaats op maandag 12 januari in de Limburghal te Genk.

Meer info op www.devollesteenwegh.be of www.horecaawards.com

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 dec 2008
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 feb 2024

archief