ASSE - Eerste Horeca Award is binnen voor ‘De Volle Steenwegh’

C21

ASSE - Eerste Horeca Award is binnen voor ‘De Volle Steenwegh’

Editiepajot_asse_horeca_award_de_volle_steenwegh_foto_steven_walravens
 

Maandagavond had voor de eerste keer de uitreiking van de Horeca Awards plaats in de Limburghal in Genk. Frank Martens en David Vandennest waren met hun zaak ‘De Volle Steenwegh’ genomineerd in de categorie ‘betere eetgelegenheid eetcafé’. Met een klein hartje vol zenuwen trokken ze naar Limburg voor de prijsuitreiking.

Op de vooravond had een Horecabeurs plaats, daarna volgde de galavond met de uitreiking van de awards. Naargelang de avond vorderde, namen de zenuwen toe bij Frank en David. Met een beetje vertraging op het uurschema werd er uiteindelijk gestart met de uitreiking.

Zaakvoerder Frank Martens: “De eerst drie van elke categorie werden op het podium geroepen. Vol spanning werd ons de overwinning meegedeeld. De award en de bloemen werden ons overhandigd. Het is gewoon geweldig om tien maanden na opening al de eerste Horeca Award in de wacht te slepen.” “Het is de kers op de taart voor het harde werk van de laatste maanden.” vervoegt mede-zaakvoerder David Vandennest: “Een jaar lang mogen we ons het betere eetgelegenheid of eetcafé van Vlaanderen noemen.”

Op de vraag of ze volgend jaar terug deelnemen aan de Horeca Awards zei Frank overtuigend ja. “Wanneer een horecazaak drie keer een award binnensleept krijgt men 2.500 euro prijsgeld toegestopt. Al doen we het niet voor het geld maar voor de titel en de eer en natuurlijk de gratis reclame die je erbij krijgt.” aldus Frank.

Meer info op www.devollesteenwegh.be of www.horecaawards.com

Lees het vorig artikel: http://www.editiepajot.com/regios/2/articles/4812

Niet enkel "De Volle Steenwegh" sleepte in ons Pajottenlandje een Horeca Award in de wacht. Ook café Cocktailbar "In de Linde" uit Itterbeek viel in de prijzen met een award voor het betere café uit Vlaanderen. Klik hier voor de reportage ervan.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jan 2009
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 feb 2024

archief