An Ceurvels en Andrea Croonenberghs giechelen in ASSE

C21

An Ceurvels en Andrea Croonenberghs giechelen in ASSE

Editiepajot_asse_giechelbehandeling_foto_ingezonden
 

Op zaterdag 7 februari lezen, spelen, vertellen en giechelen de actrices An Ceurvels en Andrea Croonenberghs in cultuurcentrum Asse “De Giechel-behandeling”, naar het boek van kinderauteur Roddy Doyle. De theater-voorstelling kadert in het project “Kinderkost”, een samenwerking tussen het CC en de Gezinsbonden van Asse, Zellik en Mollem. De opvoering is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

Kinderen in contact brengen met de wondere wereld van het theater, muziek, dans… Dat is de doelstelling van ‘Kinderkost’, een bijzondere samenwerking van de Gezinsbond en de cultuur- en gemeenschapscentra in de regio Noord van het arrondissement Halle-Vilvoorde.

De plaatselijke Gezinsbond-afdelingen kiezen één of meerdere voorstellingen uit het totale aanbod van familievoorstellingen en bieden deze aan hun leden aan als een Gezinsbond-afdelingsactiviteit. 

onbeleefd en onnozel

Het cultuurcentrum van Asse slaat de handen in elkaar met de afdelingen van Asse, Zellik en Mollem. Samen presenteren zij ‘De Giechelbehandeling’, een voorstelling waarin de actrices An Ceurvels (Windkracht 10, Wittekerke) en Andrea Croonenberghs (Flikken, Windkracht 10) samen met een driekoppige band het gelijknamige verhaal van jeugdauteur Roddy Doyle naar voor brengen: onbeleefd, onnozel, origineel, maar bovenal… grappig !

 In “De Giechelbehandeling” hebben de Giechels het voor het zeggen: kleine, harige wezentjes die grote mensen straffen wanneer ze kinderen onheus hebben behandeld. Wat is ‘onheus’? Een kind doen schrikken of vis doen eten en zeggen dat het kip is. Of een scheet laten en zeggen dat het kind de schuld heeft …

 Als iets dergelijks gebeurt, treden de Giechels in actie. Zij zorgen er voor dat die volwassene in een hondendrol trapt. Die drollen, die komen allemaal van Zwerver, een hond die voor elke drol 1 euro krijgt en ondertussen stinkend rijk is !

randanimatie met een geurtje

Een WC-rollen parcours, stapels WCmoppen-boekjes en vooral … ‘Cak(e) Emballé’. De plaatselijke Gezinsbond-afdelingen voorzien bij deze avond ‘randanimatie met een geurtje’.

 ‘De Giechelbehandeling’ is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar én die graag giechelt.   

AN CEURVELS EN ANDREA CROONENBERGHS

‘DE GIECHELBEHANDELING’

zaterdag 7 februari 2009, 19.30 uur, CC Asse vzw, locatie Den Horinck

tickets:  -16j.     VVK: 5 €         kassa: 6 €

            +16j.    VVK: 7 €         kassa: 8 €

Leden van de Gezinsbond krijgen 1 euro korting per persoon.

tickets bestellen kan via:     www.ccasse.be en via T.: 02/ 4667821

                                               www.gezinsbond-asse.be

                                               www.freewebs.com/gezinsbond-zellik/

en via de secretariaten van de Gezinsbond-afdelingen Asse, Zellik en Mollem.

 meer info via Joeri Van Mulders, programmator familievoorstellingen CC Asse vzw

joeri@ccasse.be - T.: 02/ 466.78.21 - F.: 02/ 463.32.92

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jan 2009
Steven Walravens
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief