ASSE - Jeugdhuis Time-Out organiseert tweede editie van QuizTO

ASSE - Jeugdhuis Time-Out organiseert tweede editie van QuizTO

Quizto16

Op zaterdag 10 december organiseert Jeugdhuis Time-Out de tweede editie van QuizTO. De quiz vindt plaats in Den Horinck en begint om 20 uur.

 

QuizTo is een samentrekking van het woord Quiz en de afkorting van Time-Out, “TO”. Vorig jaar lanceerden we de eerste editie van de quiz in de eigen zaal van het jeugdhuis, maar na het succes van de eerste editie besloten we om te verhuizen naar een grotere locatie. Met deze quiz willen we zowel jong als oud aantrekken en in contact brengen met elkaar. De quiz zelf bestaat dan ook uit tien uiteenlopende rondes, met zowel makkelijke als moeilijke vragen.

 

De winnaars van de QuizTO zullen beloond worden met mooie prijzen, net als de tweede en derde ploeg uit het klassement. Zo staat er onder andere een huisconcert van La Fête En Slip Soundsystem tussen de prijzenlijst. LFESS is een Zelliks dj-trio dat dit jaar uit zijn voegen is gebarsten en onder meer een sterke set draaide op de zaterdagavond van de afgelopen Hopduvelfeesten in september. Ook voor de minder sterke quizzers is er voldoende uitdaging voorzien, tijdens het verloop van de QuizTO worden immers ook alle consumpties bijgehouden om achteraf een zuipbeker te kunnen uitreiken.

 

 

Ploegen bestaan uit vier personen en het inschrijvingsgeld bedraagt 20 euro per ploeg. Inschrijven kan via nielsvd3se@hotmail.com. Daarnaast is er ook ruimte voorzien voor supporters en niet-deelnemers om iets te komen drinken tijdens de QuizTO.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 nov 2016
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 09 okt 2017
Sam Herremans | 23 sep 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 30 aug 2017
Sam Herremans | 26 aug 2017
Sam Herremans | 24 aug 2017
Emile Devogeleer | 07 jul 2016

archief