Asse – De Gilde overhandigt cheque aan Ter Linden

C21

Asse – De Gilde overhandigt cheque aan Ter Linden

Editiepajot_asse_de_gilde_gul_voor_ter_linden_foto_steven_walravens
De Gilde overhandigt cheque aan de verantwoordelijken van woonondersteuningsproject Ter Linden - (Foto: Steven Walravens)
 

Het jaarlijks Oudejaarsconcert van harmonie De Gilde die plaats had op 28 december en aan zijn negentiende editie toe was, werd een ongeëvenaard succes. Een overvolle Sint-Martinuskerk genoot ondermeer van "Peer Gynt Suite", "Sleighride" en een magistraal "Magnificat" vertolkt met het koor van de muziekacademie van Asse en Pojedu uit Melle. Ook het traditioneel optreden van De Gildejeugd ging zeker niet onopgemerkt voorbij. Meer dan 700 toegangskaarten gingen de deur uit, waarmee het record van vorig jaar opnieuw werd verpulverd.

Ondanks dat De Gilde jaarlijks kampt met vaste werkingskosten houdt het bestuur er zich aan om ieder jaar de opbrengst aan een goed doel weg te schenken. Zondagmiddag overhandigde het bestuur in het bijzijn van de muzikanten en de dirigent de opbrengst van het Oudejaarsconcert, wat goed was voor een cheque van 3.000 euro, aan de verantwoordelijken van het woonondersteuningsproject “Ter Linden” uit Asse – Walfergem.

Verenigingen die tijdens het volgend Oudejaarsconcert graag in aanmerking komen voor deze steun sturen een mailtje - met voorstelling van het project - naar info@degilde.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 feb 2009
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 feb 2024

archief