ASSE - Ontmoetingsmoment voor leergierige logiesuitbaters

C21

ASSE - Ontmoetingsmoment voor leergierige logiesuitbaters

Editiepajot_plattelandstoerisme__lekker_weg
(Repro Editiepajot)

Kleinschalige logiesuitbatingen kennen de laatste jaren een sterke groei. Het aantal nieuwe en startende B&B’s en vakantiewoningen is amper bij te houden 

De vzw Plattelandstoerisme in Vlaanderen, reeds jarenlang een prominente organisatie m.b.t. kleinschalig logies in Vlaanderen, wil inspelen op de vragen en behoeften van deze logiesuitbaters en starters.
Tevens blijft de kwaliteit van het aanbod en de verdere professionalisering van de sector een belangrijke doelstelling voor de organisatie.

Daarom organiseert de vzw op 3 maart een studiedag voor kleinschalige logiesuitbatingen en starters in CC Oud Gasthuis te Asse.
Het programma voor deze dag is opgedeeld in een plenair gedeelte in de voormiddag en thematische workshops in de namiddag.

Tijdens de voormiddag wordt o.a. aandacht besteed aan de kwaliteit en transparantie in het toeristisch logieslandschap, de toekomst voor het plattelandstoerisme en tendensen en cijfers m.b.t. het landelijk toerisme in Vlaanderen.
In de namiddag staan 4 workshops op het programma: marketing tips en tricks, getuigenis van twee uitbaters, starten met kleinschalig logies en creëren van sfeer en uitstraling in de uitbating.

De deelnamekosten aan deze dag zijn bewust democratisch gehouden:
€ 30,00 per deelnemer voor de volledige dag
€ 25,00 per deelnemer voor een halve dag
Inschrijven vooraf is noodzakelijk omdat het aantal deelnemers beperkt is.
Voor meer info en inschrijvingsformulier: tel. 016.28.60.35, info@plattelandstoerisme.be , www.plattelandstoerisme.be .

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 feb 2009
E P
Repro E P
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief