ASSE - CKO Hopsassa dingt mee naar de Gouden Kinderschoen

C21

ASSE - CKO Hopsassa dingt mee naar de Gouden Kinderschoen

Editiepajot-asse-logo-gemeente

Centrum KinderOpvang (CKO) Hopsassa - een samenwerkingsverband tussen kinderopvanginitiatieven in Asse - blaast dit jaar 10 kaarsjes uit en maakt kans op de Gouden Kinderschoen. 

 

De Gouden Kinderschoen is een prijs van de VVSG (Vlaamse Vereniging voor Steden en Gemeenten) voor een lokaal project rond kinderopvang. Een project dat een voorbeeld kan zijn voor de kinderopvangsector en een inspiratiebron voor andere lokale besturen. Aan deze criteria voldoet het CKO zonder meer. 

 

CKO Hopsassa werd 10 jaar geleden in het leven geroepen vanuit een oprechte zorg voor kinderen. Zo werd er onder meer een centrale aanmeldingslijst in het leven geroepen, om de weg naar kinderopvang te vereenvoudigen. Ook het beleid van de verschillende opvanginitiatieven wordt op elkaar afgestemd. Door aan te sluiten bij het Huis van het Kind Asse, breidt het CKO haar netwerk nog verder uit en proberen ze nog meer te betekenen voor ouders en kinderen in Asse. 

 

Zet dus je feesthoedje op, trek je dansschoenen aan, neem een stukje taart en stem op CKO Hopsassa! Voor hun tiende verjaardag blazen ze 10 kaarsjes uit en wensen ze ... de Gouden Kinderschoen!

 

Je kan tot en met 31 maart stemmen via www.goudenkinderschoen.be/stem/beleid   

 

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de inspiratiedag kinderopvang op 27 april 2017. Vijf lokale besturen ontvangen een trofee en eeuwige roem.

 

Link naar het promofilmpje: https://www.youtube.com/watch?v=Up-hylb3u34

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mrt 2017
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 feb 2024

archief