ASSE - De Hopduvel keert terug op vrijdag 5 mei

ASSE - De Hopduvel keert terug op vrijdag 5 mei

Hopduvel
 

Vele Assenaren zagen de afwezigheid van de Hopduvel met lede ogen aan, maar voor hen is er meer dan opbeurend nieuws: de Hopduvel komt terug! Op vrijdag 5 mei wordt de Hopduvel feestelijk onthuld, waarna hij opnieuw zal heersen over de Markt van Asse. De feestelijkheden starten om 20.30 uur en eindigen rond 23.00 uur. 

 

Het gemeentebestuur wil de onthulling niet onopgemerkt voorbij laten gaan: niemand minder dan Clan Hunaerts zal de Hopduvel feestelijk welkom heten! Bovendien bieden de horecazaken van de Markt de aanwezigen een gratis drankje aan. 

 

Eerst is Kimberly Van den Driessche aan de beurt. Kimberley, leerkracht Moderne Dans aan kunstenacademie August De Boeck, onthult het Hopduvelbeeld in samenwerking met de pop- en jazzafdeling van de academie op originele wijze.

 

Daarna toont Clan Hunaerts zijn kunnen: deze partyband bestaat uit acteur en presentator Geert Hunaerts en een select kransje topmuzikanten. De show brengt Geerts selecte keuze van covers van recente hits, meezingers en dance hits. 100 % feest gegarandeerd! In de setlist o.a. The Police, Robbie Williams, George Michael, Jason Mraz, Daft Punk, Arsenal, …

 

Iedereen is welkom om met ons mee te vieren!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 apr 2017
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 10 mei 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 10 mei 2018
Emile Devogeleer | 07 jul 2016

archief