Jeugdraad ASSE heeft een nieuw bestuur

C21

Jeugdraad ASSE heeft een nieuw bestuur

Editiepajot_asse_bestuur_jeugdraad_2009_foto_jeugdraad_asse
De nieuwe drijfkracht achter de jeugdraad. (foto: Jeugddienst Asse)
 

Vorige vrijdag werd er een nieuw bestuur gekozen voor de Jeugdraad. Hoogtijd voor de nieuwe kern voor te stellen aan het grote publiek. Het voorzitterschap wordt opgenomen door Sofie Vander Borght en Nele De Baerdemaeker; samen slaan zij de handen in elkaar om deze taak ter harte te nemen. Jonas Stalmans blijft aan als secretaris. Het bestuur bestaat verder uit: Jeroen Van Nieuwenhove, Lien Vanbecelaere, Evy De Smedt en Anne De Smet, allen actief (geweest) in een Assese jeugdvereniging.

De jeugdraad heeft als belangrijke taak advies uit te brengen aan de gemeentelijke overheid en is dus eigenlijk een spreekbuis voor de kinderen en jongeren van Asse. Eveneens is het gemeentebestuur verplicht om het jeugdbeleidsplan, het jaarplan en het werkingsverslag ter advies aan de jeugdraad voor te leggen.

Naast deze belangrijke taak houdt de jeugdraad zich eveneens bezig met het bevorderen van de samenwerking tussen plaatselijke jeugdinitiatieven en zet op regelmatige tijdstippen enkele grotere activiteiten op voor de leeftijdsgroepen van de jeugdbewegingen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 feb 2009
Steven Walravens
Jeugddienst Asse
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief