ASSE - Kids4Kids zetten zich volop in tijdens benefietetentjes

C21

ASSE - Kids4Kids zetten zich volop in tijdens benefietetentjes

Kippenfestijn_kids4kids__2_
 

Ieder jaar organiseren de Kids4Kids  twee benefiet etentjes ten voordele van leeftijdsgenoten. Door de opbrengst van hun kippenfestijn in Asse en hun steakfestijn in Lubbeek, kunnen enkele patiëntjes van de kinder neuro-orthopedische afdeling van UZ Pellenberg meegenomen worden op kamp naar de Ghannah Lodge.

Afgelopen zondag had in de Sint-Hubertuszaal van Asse-ter-Heide een kippenfestijn plaats. Met een enthousiaste ploeg slagen ze er ieder jaar in om er lekkere kip met frietjes te serveren. Tevens maken ze van de gelegenheid gebruik om hun bezoekers via film en foto’s te laten kennis maken met de Sinaï woestijn en de Ghannah Lodge. Het eetfestijn is één van de vele activiteiten die Kids4Kids op het touw zetten voor de verdere uitbouw van de Ghannah Lodge. Zo bemannen ze een toog in het Antwerps Sportpaleis en in de Lotto Arena tijdens de vele concerten. Verder wordt er met de opbrengsten voor een naschoolse bijstand gezorgd voor de Bedoeienste kinderen. Tevens zijn er plannen om een atelier te bouwen voor vrouwen die er handwerk kunnen uitoefenen en er een zeezoogdieren observatie centrum op te starten.

Wie wil kennis maken met de Kids4Kids en/of de Ghannah Lodge moet zeker en vast eens een bezoekje brengen aan volgende websites:
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 feb 2008
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief