ASSE - Bart Peeters laat culturele centra vol lopen

C21

ASSE - Bart Peeters laat culturele centra vol lopen

Editiepajot_asse_bart_peeters_officiële_tourneefoto
Officiële tournee-foto

Op vrijdag 13 maart houdt Bart Peeters met zijn ‘De Hemel In Het Klad’-tournee halt in cultuurcentrum Asse. De man stelt er de live-versies voor van de nummers van zijn gelijknamige derde nederlandstalige CD. Het album verscheen in september van vorig jaar. Net als in de andere culturele centra waar Bart Peeters langskomt, is ook het concert in CC Asse uitverkocht.

Na het succes van ‘Slimmer dan de zanger’ (120 uitverkochte concerten en dubbel platina voor de CD) kan een opvolger niet uitblijven. In september van vorig jaar verschijnt ‘De hemel in het klad’, het 3e nederlandstalige album van Bart Peeters.

Voor zijn nieuwe worp omringt de kempenzoon zich opnieuw met topmuzikanten als de gebroeders Ivan en Mike Smeulders, Abdellah Marrakchi, Emile Verstraeten en Piet Van den Heuvel die zijn nummers op professionele wijze mooi tot hun recht laten komen. Raymond Van Het Groenewoud en Ronny Mosuse schreven enkele liedjes voor het schijfje.

Aangezien de zanger voor ‘Slimmer dan de zanger’ een extra tourneeperiode inlastte, was dat voor Bart en band het ideale laboratorium om de liedjes voor ‘De hemel in het klad’ uit te testen.

superstardeejays

‘De hemel in het klad’ bevat een fijn afgewerkte collectie liedjes. De teksten beroeren sociale en politieke thema’s. De singersongwriter bezint zich onder andere over het gemierenneuk van België, de superstardeejays als vervanger van God en de Stringtheorie van Stephen Hawking.

De muziek klinkt als vanouds warm, energiek en glimlachend. Door de samenstelling van de groep hoor je geflirt met wereldmuziek, folk, kleinkunst, cabaret, zelfs een beetje hiphop en jazz.

uitverkocht

Op vrijdag 13 maart stelt Bart Peeters de live-versies van de songs op ‘De hemel in het klad’ live voor in cultuurcentrum Asse. Voor deze avond zijn er geen tickets meer verkrijgbaar.

Ook in de 57 andere cultuurhuizen blijft er geen stoel onbezet. Op zijn site maakt Peeters wel al extra concertdagen bekend waarvoor tickets beschikbaar zijn.    

www.bartpeeters.net

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 feb 2009
Steven Walravens
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief