ASSE - Huis van het Kind deelt slabbetjes uit aan nieuwe Assenaartjes

C21

ASSE - Huis van het Kind deelt slabbetjes uit aan nieuwe Assenaartjes

Slabbetjes_huis_van_het_kind
 

Vanaf heden krijgen alle nieuwe Assenaartjes een slabbetje cadeau van het Huis van het Kind (HVHK). Ze ontvangen dit geschenkje op het moment dat de ouders het kindje komen inschrijven in het gemeentehuis. 

 

Met deze actie willen we ouders vanaf de eerste dagen na de geboorte al kennis laten maken met het Huis van het Kind. Het Huis van het Kind wil alle ouders ondersteunen bij kleine en grote vragen over kleine en grote kinderen. 

 

Wat doet het HVHK nu concreet? In de eerste plaats voorzien ze een website en een Facebookpagina, waar je informatie kan terugvinden voor kinderen en jongeren in de gemeente Asse. Je vindt er info over hobby’s, opvoedingsvragen, welke scholen er zijn in Asse, …

 

Daarnaast zijn er ook een aantal concrete projecten die vanuit het Huis van het Kind georganiseerd en gecoördineerd worden. Zo is er onder meer de ruilwinkel Ditjes & Datjes, de Speel-o-theek (een bib maar dan voor speelgoed), een maandelijkse bijeenkomst van ouders om te praten over hun kinderen (Kinderbabbels), diverse workshops rond opvoeding (babymassage, een info-avond rond autisme, een lezing rond tieners, …).

 

Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website www.huisvanhetkindasse.be of op de Facebookpagina 'Huis van het Kind Asse'. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 okt 2017
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 feb 2024

archief