Gemeentelijk Verbroederingscomité ASSE-Ilsede maakt doorstart met vernieuwd bestuur

Gemeentelijk Verbroederingscomité ASSE-Ilsede maakt doorstart met vernieuwd bestuur

Nieuw_bestuur_in_gezelschap_van_schepen_geert_heyvaert
 

Na het onverwachte overlijden van voorzitter André Coppens bleef het gemeentelijk Verbroederingscomité Asse-Ilsede verweesd achter. André was immers als voortrekker erg vergroeid met het comité en betrokken bij alle activiteiten. Het mag dan ook niet verwonderen dat de andere leden even tijd nodig hadden om een nieuwe adem te vinden. 

 

Op 18 januari 2018 werd een nieuw bestuur samengesteld dat bereid is om de fakkel over te nemen. Met de steun van de comitéleden start dit bestuur met de voorbereiding van de verbroederingsactiviteiten. 

 

In het voorjaar reist een delegatie af naar het Duitse Ilsede om het programma voor dit jaar te bespreken. De werkgroep scholierenuitwisseling plant intussen alvast een bezoek aan Ilsede en omgeving in het najaar door scholieren van de drie Assese secundaire scholen.

 

 

Heb je interesse in de verbroederingsactiviteiten of wil je graag actief meewerken in het Verbroederingscomité Asse-Ilsede? Neem dan contact op met voorzitter Dirk De Grove via ddegrove@hotmail.com.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jan 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 15 dec 2018
Sam Herremans | 24 nov 2018
Marc Sluys | 07 nov 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 03 nov 2018
Emile Devogeleer | 07 jul 2016

archief