ASSE/ROOSDAAL - Crelan steunt vzw Pajot begot voor de organisatie van haar zomerwerken

C21

ASSE/ROOSDAAL - Crelan steunt vzw Pajot begot voor de organisatie van haar zomerwerken

2018-08-23_crelan_steunt_vzw_pajot_begot___4_ab
 
2018-08-23_crelan_steunt_vzw_pajot_begot___13_ab
 

Vzw Pajot begot is gestart bijna 3 jaar geleden als sociaal project om mensen die economisch uit de boot vallen een kans te bieden om te werken of bij te dragen aan de werking van het eetcafé van het Koetshuis te Roosdaal. Intussen is de werking volop uitgebouwd en kunnen we rekenen op vele medewerkers en vrijwilligers. 

 

“Omdat er tijdens de zomermaanden in het koetshuis weinig activiteiten plaats vinden, organiseerde de vzw haar ZOMERWEKEN. Er was een Spaanse week, een Franse week en een Italiaanse week” zegt Katleen Evenepoel  

 

Elke themaweek werd ingekleed met muziek, versiering, hapje & tapje in de sfeer. Ook het terras werd aangenaam gemaakt met lampjes, tekeningen op de muur, wat fietsjes voor de kindjes en een voetbal-arena. 

 

“De zomerweken waren een succes, mede dankzij de steun van Crelan, voor onze doelgroep medewerkers een fijne ervaring. Ook een 10 tal vrijwilligers kwamen spontaan helpen” zegt Katleen Evenepoel

 

De zomerse temperaturen waren ons ook goed gezind en doen ons al dromen van een editie in 2019 met nieuwe leuke thema's.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 aug 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 feb 2024

archief