Concert: Lions ASSE Klassiek

C21

Concert: Lions ASSE Klassiek

2018-10-12_affiche_aperitief_concert_-_lions_asse_klassiek
 

Zondag 2 december is er een aan te raden aperitief concert in de kerk van Walfergem, in een organisatie van Lions Club Asse. Zoals gewoonlijk gaan alle opbrengsten integraal naar haar sociale doelen. Afgelopen Lionsjaar werden nog cheques van 1000 euro geschonken aan De Wereld van Indra (Opvang voor jongeren), Kontaktgroep Mindervaliden Merchtem en CAW Halle-Vilvoorde.

 

De Assese Sopraan Julie Plas heeft een concertprogramma samengesteld boordevol gekende en minder gekende klassieke muziek. Samen met enkele andere laatstejaars master studenten aan het Conservatorium te Antwerpen en Brussel verwend ze ons met aria's van Mozart, Bizet en vele anderen.

 

LC Asse is 1 van de 279 Lions clubs in België. Elke 2de en 4de donderdag van de maand komen de leden samen in de Waalborre om hun doelstellingen verder uit te werken. Als service club proberen ze hun steentje bij te dragen aan wie het minder breed heeft. Wereldwijd telt de organisatie bijna 1,35 miljoen leden, met ruim 46.000 clubs vertegenwoordigd in 192 verschillende landen.

 

(Meer info op www.lionsasse.be)

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 okt 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief