TERNAT/ASSE - Allen op de fiets met dikketruiendag

C21

TERNAT/ASSE - Allen op de fiets met dikketruiendag

Img_2230
 
Img_2231
 

Als Vlaanderen massaal de fiets neemt, dan daalt de uitstoot van CO2 en andere schadelijke stoffen en is er ook minder lawaai.  Je komt monter en ontspannen toe op het werk of op de school. Vaarwel aan zorgen over een parkeerplaats! Je spaart flink wat centjes, en fietsen is gezond. Schrijf je nu in! Winkelcentrum The Leaf  springt alvast op de kar, of moeten we zeggen op de fiets.

Smeer je kuiten in voor het klimaat!

Te koud? Te nat? Teveel wind? Komaan! Voor de 15e editie van Dikketruiendag zetten wij de fietsers op kop. Als Vlaanderen massaal de fiets neemt, dan daalt de uitstoot van CO2 en andere schadelijke stoffen en is er ook minder lawaai.  Je komt monter en ontspannen toe op het werk of op de school. Vaarwel aan zorgen over een parkeerplaats! Je spaart flink wat centjes, en fietsen is gezond. Schrijf je nu in!

Winkelcentrum The Leaf springt alvast op de kar, of moeten we zeggen de fiets. 

The Leaf Shopping Ternat heeft zich geregistreerd op de website van Dikketruiendag als klimaatpeloton. Het doel is om samen minstens 500 km te fietsen. Je maakt er kans op mooie prijzen!
Hoe maak je kans op een podiumplaats en een prachtige prijs? 
1. Fiets tot en met dinsdag 12 februari ten minste 10 kilometer.
2. Registreer jouw gereden kilometers via de Strava-app. De verschillende stappen om dit te doen, kan je terugvinden op onze website
3. Beantwoord onze wedstrijdvraag en vul jouw gegevens in.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jan 2019
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 feb 2024

archief