2e editie van Lions ASSE Klassiek

C21

2e editie van Lions ASSE Klassiek

Image001
 

Zondag 8 december organiseert Lions Club Asse een aperitiefconcert in de kerk van Walfergem. Met dit concert steunen de Lions een aantal goede doelen uit onze gemeente.

 

Het programma werd samengesteld door sopraan Julie Plas uit Asse. Ze heeft een gans programma samengesteld met bekende werken uit de romantische periode van de klassieke muziek. Zij laat zich begeleiden door medestudenten van het conservatorium van Antwerpen, Brussel en Mons.

 

Met 1,35 miljoen leden verdeeld over 46.000 clubs in 196 verschillende landen is Lions International de grootste liefdadigheidsclub ter wereld. Bij voorkeur worden lokale goede doelen gesteund. Maar evengoed wordt op grote schaal hulp geboden.

 

Een greep uit de laatste goede doelen van Lions Asse:

  • Steun aan Dokters Van De Wereld, project “Samen met haar” (Medische maar ook algemene ondersteuning aan vrouwen in een moeilijke situatie op straat in Brussel)
  • “Lions Asse Serveert” - Gratis maaltijd voor 350 kinderen en hun ouders, die het financieel minder breed hebben. (De leden van Lions Asse steken zelf alles volledig in elkaar, dragen alle kosten, dienen zelf op enz.)
  • Nieuw speelplaatsproject voor zorgleerlingen van BuLO Sint-Franciscusschool. 

Aperitiefconcert Lions Asse Klassiek (t.v.v. haar goede doelen) op zondag 8 december in de O.L.V. H.Hart kerk van Walfergem. Aanvang om 15u. De deuren gaan open om 14u45.

 

Tickets kosten 25 euro (inclusief apéro) en zijn te koop in de Smaakmarkt, de Standaard Boekhandel, bij de leden of aan de inkom.

 

Neem ook een kijkje op www.lionsasse.be.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 okt 2019
Sam Herremans
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 jun 2024
Marc Colpaert | 03 jun 2024

archief