ASSE - Ode aan de grootste komieken van het witte doek

C21

ASSE - Ode aan de grootste komieken van het witte doek

Sl__pstick_-_copyright_the_artist_cube_lagere_resol
foto © The Artist Cube
 

Op zaterdag 9 november het internationaal gelauwerde Släpstick te gast. Het Nederlandse gezelschap brak internationaal door met de gelijknamige voorstelling. In ‘Släpstick’ brengt dit vijftal een ode aan de muzikale komiek en geeft ze een draai aan beroemde scènes van Charlie Chaplin, Buster Keaton, The Marx Brothers en Laurel & Hardy. Een voorstelling voor jong en oud, waarbij taal geen enkele rol speelt. De voorstelling start om 19.30 uur en niet om 20.30 uur zoals gebruikelijk. Tickets via www.ccasse.be en T 02/ 4560160. 

 

In januari 2017 wint het Nederlandse muzikale gezelschap ‘Släpstick’ de prestigieuze ‘Spirit of the Fringe Award’ op het Edinburgh Fringe Festival. Het zorgt meteen voor hun grote, internationale doorbraak en voor uitgebreide tournees in Duitsland, Engeland, Denemarken en Frankrijk. 

 

De komende weken zijn ze ook in ons land te zien.

 

In deze variété-voorstelling brengt de groep een ode aan de muzikale komiek en geeft ze een draai aan beroemde scènes van Charlie Chaplin, Buster Keaton, The Maex Brothers en Laurel & Hardy. 

 

De setting in Släpstick is die van een oud kermisterrein uit de jaren '20-'30. In een kleine twee uur komt in sneltreinvaart een keur aan acts, scènes, grappen, ontroering en muzikale virtuositeit langs. 

 

Släpstick is een voorstelling voor jong en oud, waarbij taal geen rol speelt. 

 

Meer info over de programmatie in CC Asse: 

 

J Joeri Van Mulders, stafmedewerker avond- en namiddagprogrammatie – T 02 456 01 64 en joeri@ccasse.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 nov 2019
Sam Herremans
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief