Jonas Winterland solo in cc ASSE

C21

Jonas Winterland solo in cc ASSE

Foto_jw_-_lagere_resol

Op zondag 17 november (11.00 uur – Zolder) speelt singer-songwriter Jonas Winterland een Zondag+ concert in het cultuurcentrum. Hij brengt er nummers uit zijn nieuwe album ‘Berichten uit de schemerzone’ en liedjes als ‘Ik hou je warm’ en ‘Altijd halverwege’ die het goed deden op de radio. Tickets via www.ccasse.be en T 02/ 4560160. 

 

Jonas Winterland debuteerde in 2013 met ‘Mensen zijn gemaakt van dun papier’, een plaat die ondertussen een moderne klassieker is geworden. Ze leverde Winterland niet alleen een nominatie voor de Mia’s op, maar ook eretitels als ‘de Leonard Cohen van de lage landen’ en ‘de Vlaamse E van Eels’. 

 

Intussen is de Leuvense troubadour een referentie geworden voor al wie in het Nederlands schrijft en heeft hij drie succesvolle albums op zijn palmares staan, met daarop een handvol vaderlandse klassiekers. Naast ‘Mensen zijn gemaakt van dun papier’ ook songs als ‘Altijd halverwege’, ‘Ik hou je warm’ of ‘Het meisje uit het lied’, een eerbetoon aan wijlen Luc De Vos. 

 

En nu is Jonas Winterland terug met een nieuwe lading liedjes, gebundeld in de kersverse CD ‘Berichten uit de schemerzone’. 

 

Jonas Winterland slaagt er steeds in om je diepste vezels te raken, met bloedmooie teksten, intiem breekbaar met vrolijke zelfrelativering. Een geboren liedjessmid met honger naar een podium.

 

Verwacht dus veel nieuwe songs, aangevuld met een eigenzinnige selectie van bekende en minder bekende nummers uit zijn oeuvre.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 nov 2019
Sam Herremans
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief