Opening nieuwe schietstand en horecapunt in PIVO RELEGEM

C21

Opening nieuwe schietstand en horecapunt in PIVO RELEGEM

Img_5902
 
Img_5903
 

Vandaag werd de nieuwe schietstand en horecapunt in het PIVO in Asse officieel geopend door Annelies Verlinden, federaal minister van Binnenlandse Zaken, Institutionele Hervormingen en Democratische Vernieuwing, provinciegouverneur Jan Spooren en gedeputeerde Dehaene.

De provincie Vlaams-Brabant investeert al vele jaren in veiligheidsopleidingen op de site van het PIVO. De nieuwe schietstand past in dit plaatje. Die moet een grote vooruitgang voor de opleiding van poltieagenten zijn en het tekort aan schietstand in onze regio opvangen. Met de schietstand hoopt de provincie ook dat meer agenten kiezen voor een job bij een Vlaams-Brabantse politiezone.
Ze zal geïntegreerd worden in de politie-opleiding 'geweldbeheersing met en zonder vuurwapen'.
Deze opleiding neemt, na de incidenten die er in ons land en het buitenland geweest zijn, in belang toe. Door de combinatie van de nieuwe schietstand, de dojo's in de sporthal en de tactische ruimte kan deze opleiding nu op één plaats gegeven worden.

Dankzij het nieuwe horecapunt is er voldoende eetgelegenheid voor zowel het personeel, de cursisten als andere gebruikers van de PIVO-site.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 sep 2021
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief