Team Burgemeester met Koen van Elsen als Lijsttrekker Asse

C21

Team Burgemeester met Koen van Elsen als Lijsttrekker Asse

Koen_elsen
 

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Team Burgemeester, gehouden in de nieuwe wijnbottelarij van Ahold Delhaize, heeft de partij belangrijke informatie voor de komende gemeenteraadsverkiezingen bekendgemaakt.

Koen van Elsen als Lijsttrekker

Koen van Elsen, huidige burgemeester van Asse, zal de lijst van Team Burgemeester aanvoeren bij de gemeenteraadsverkiezingen later dit jaar. Van Elsen staat bekend om zijn effectieve leiderschap en zijn inzet voor de gemeente Asse.

Bankautomaten in Mollem en Zellik

De aankondiging van nieuwe bankautomaten in Mollem en Zellik, een initiatief gerealiseerd door schepen Jan De Backer, toont de inzet van Team Burgemeester voor het verbeteren van de toegankelijkheid van financiële diensten. Dit initiatief benadrukt ook de responsiviteit van de partij op de behoeften van de burgers.

Ambitie en Gedrevenheid

De keuze voor het Ahold Delhaize distributiecentrum als locatie voor de nieuwjaarsreceptie weerspiegelt de ambitie van Team Burgemeester om economische groei en duurzame ontwikkelingen in Asse te ondersteunen.

Met deze aankondigingen gaat Team Burgemeester de gemeenteraadsverkiezingen in met een sterke focus op toegankelijkheid, economische ontwikkeling en innovatief gemeentelijk bestuur.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 feb 2024
Redactie Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 feb 2024

archief