Groen schuift 3 kandidaten uit Asse naar voor bij verkiezingen van 9 juni

C21

Groen schuift 3 kandidaten uit Asse naar voor bij verkiezingen van 9 juni

A_asse_groen
 
Groen zet Finke Jacobs, Wendy Nicol en Edward Van Keer op verkiezingslijst op 9 juni. Groen zet in Vlaams-Brabant 3 Assenaren op de verkiezingslijst voor de verkiezingen van 9 juni. Finke Jacobs als 2de opvolger op de lijst voor het Federaal Parlement, Wendy Nicol als 2e opvolger op de lijst voor het Vlaams Parlement en Edward Van Keer als 7e opvolger voor het Vlaams Parlement. Eerder werd al bekend gemaakt dat Dieter Van Besien uit Haacht en Aimen Horch uit Vilvoorde de federale en Vlaamse lijsten trekken.
'Eerlijk klimaatbeleid, goede betaalbare zorg voor iedereen en eerlijke kansen: dat wordt wat ons betreft de inzet van de aankomende verkiezingen. We zijn verheugd dat Finke, Wendy en Edward ons team vervolledigen. Zij brengen tonnen ervaring en enthousiasme mee', klinkt het bij de lijsttrekkers.
Klimaatbeleid dat iedereen meeneemt 
 
Finke Jacobs, 30 jaar, werkt als transformatiemanager en is gemeenteraadslid in Asse en provincieraadslid in Vlaams-Brabant. 'Ik wil werken aan een klimaatbeleid dat iedereen meeneemt' zegt Finke. 'Als jongere wil ik aan de slag met uitdagingen die op ons afkomen. Klimaatverandering zal morgen niet verdwijnen. Ervoor zorgen dat iedereen mee kan met aandacht voor de meest kwetsbaren is cruciaal. Daarnaast blijft de digitale kloof voor velen een harde realiteit, ook hier wil ik op wegen.’ 
 
Wendy Nicol, 37 jaar, werkt als manager voor de dienst Inclusie van gediscrimineerde werkzoekenden bij Actiris en is bestuurslid bij de Vrouwenraad. Ik ben vastberaden om bij te dragen aan een duurzame toekomst waarin iedereen gelijke kansen heeft. Dit betekent dat iedereen toegang heeft tot kwalitatief onderwijs en hierop volgende tot een kwalitatieve job. Samen kunnen we streven naar een arbeidsmarkt en onderwijssysteem waarin ieders potentieel wordt benut en waar niemand wordt buitengesloten. Laten we samenwerken aan een betere toekomst voor mens en planeet, waarin sociale rechtvaardigheid hand in hand gaat met duurzaamheid. Enkel met Groen maken we daar werk van. 
 

Edward Van Keer, 44 jaar, werkt als beleidsmedewerker integraal waterbeleid en is gemeenteraadslid in Asse. Hij is oprichter van Transitie Asse en Fietsersbond Asse. ‘Ik wil er mee voor zorgen dat gezond plantaardig eten in Vlaanderen de nieuwe norm wordt’, zegt Edward Van Keer. ‘Sinds ik in 2015 een niercrisis had, ben ik volwaardig plantaardig beginnen eten. Door plantaardig te eten, ben ik nu veel fitter en gezonder dan voordien. Enkel met Groen maken we daar werk van.’ "Goed leven in Asse, dat kan enkel met een regering die kiest voor jouw gezondheid. Voor jouw toekomst en die van de komende generaties," besluiten Finke, Wendy en Edward 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 apr 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief